10 Ημέρες πολιτιστικό φεστιβάλ Τ.Ε.Ι Καβάλας – 10 Days Cultural Festival T.E.I Kavalas

Τα τελευταία 20 χρόνια διεξάγεται στο κεντρικό αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι Καβαλάς ένα 10ήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ το οποίο φιλοξενεί κατά βάση μουσικούς καλλιτέχνες απο όλη την Ελλάδα καθώς και διάφορα άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Το 10ήμερο φεστιβάλ αποτελεί μια αυτόνομη οργανωμένη προσπάθεια φοιτητών του Τ.Ε.Ι οι οποίοι προσπαθούν κάθε χρόνο να προσφέρουν χαρά και διασκέδαση στους συμφοιτητές τους – και όχι μόνο -, καθιστώντας παράλληλα δυνατή την συμμετοχή σε όλους καθώς η είσοδος είναι ελύθερη και τα μοναδικά έσοδα προέρχονται απο το μπαρ και διατίθενται αποκλεισιτκά στους καλλιτέχνες που στηρίζουν με την παρουσία τους το φεστιβάλ, όπως επίσης και στις ηχητικές εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι και στην κάβα.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ λαμβάνουν χώρα εκτός των μουσικών και διάφορες άλλες δραστηριότητες όπως προβολές, συζητήσεις κοινωνικών και οικολογικών θεμάτων, εκθέσεις φωτογραφίας, graffity events και jugglingshows.

Το δεκαήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ αποτελεί πλέον θεσμό για το Τ.Ε.Ι αλλά και για ολόκληρη την πόλη της Καβάλας και των γύρω περιοχών. Όραμα των διοργανωτών αποτελεί το δικαίωμα της διασκέδασης και έκφρασης έξω απο συναυλιακούς χώρους μαγαζιά και αίθουσες τέχνης, καθώς είναι δικαίωμα όλων.

Close Menu